Forever Young



♥♥♥Entries







Tema Dinner Kolej Aku
Tuesday, 6 March 2012 0 Atashinchi
ayark! ayoyoyo .
kolej atenn buat dinner , happy tu mmg la happy sbb dapat MAKAN!
tapi ,, tapi ,, temanya agak berat sikit ,
nak tahu tema apa ?
tema dinner kolej atenn ialah :
JENGJENGJENG .
alaa , tak nak la bgtau lagi .
kalau nak tahu baca la dulu yer . hehe

kat mane atenn nak beli pakaian cm2 ?
kat shopping mall mmg la banyak .
tp takut terpesong tema jer .
malu dek dibuat owg .
so , sape yang kaki fesyen boleh la tolong suggestkan atenn yer .
i need your help :)

Tarikh dinner 2 21 hb 4 2012 .
dah nak dekat , kiranya atenn dah tahap tenat dah ni .
atenn sepatutnya tak perlu pening2kan kepala untuk pikir sume ni ,
tp bagi atenn ni la masanya kita untuk berfesyen sakan kan ?
agogo gaga gituu .

atototo , korang dah penat membacakan? msti tak sabar nak tahu tema dinner atenn ni.
alaah , baca baru kerat ni pun dah penat .
MEMBACA AMALAN MULIA tau . hihi
okeyy2 .ni dia sygku .

Tema Dinner Kolej ASTAR untuk tahun ini ialah :
JENGJENGJENGJENGJENG JENG!

RETROOOOOOOOOOO ! (60,70 an)





so , tolong la suggestkan pakaian mane yang elok untuk atenn yer . merayu sakan nih .


♥Thanks for reading :)♥




Older Post


// Forever Young-One Direction