Forever Young



♥♥♥Entries







Facebook Tempat Luahan Hati ?
Sunday, 4 March 2012 0 Atashinchi
Hey korang.
duk buat apa tu yer ? diharapkan sihat2 hendaknya .
da makan & mandi?
well , atenn rasa ni la entry atenn yg paling awal yg pernah atenn karang .
awal camne 2 yer ? ==''
of course la di awal pagi.

pagi ni atenn makan nasi lemak , org tua2 cakap kalau makan nasi lemak mudah mengantuk .
tapi atenn tak mengantuk pun ,
tak mengantuk smpai tak tahu nak buat apa ,
akhirnya atenn ambik keputusan nak berblog kejap.

baek punya penangan nasi lemak , smpai dibuatnya atenn tak leh tido .
aisshhh , da jauh ni menyimpang tajuk atenn dgn nasi lemak ni .
okeyh , nasi lemak letak tepi ''maaf lau buat awak2 terliur yer"

apa yg atenn perhatikan skang , baru perhati , tak kaji lagi . hihi
budak2 remaja cm kite2 ni suka sgt meluahkan isi hatinya kt FB####
lau sedeh , marah , kecewa , gembira , n bla2 msti nak diceritakan .
mmg la fb ni hak kita , tp agak2 la adik akak abg oii .
malu dek org kalu sumenye nak diceritakan .

yg atenn tak tahan ada 1 friend atenn ni , salu jer buat status yg marah2 .
apa dlm hati dia 2 ada sifat kari berapi ker ? #metafora semata-mata#
sikit2 nak marah , da takde benda lain dah nak dipost.
ada saja yg tak puas hatinya .
maki hamun 2 satu hal , pastu salu buat tanda seru cmni (!!!!!!!!!!!)
seriously , atenn da betul2 penat ngn owg cmni .
woooii mamat ! ak dah menyampah la dgn ko , boleh berambus tak kau lam FB ak ???
nasib baek ak ta remove especially BLOCK terus!

yg marah2 tu satu hal , yg sedeh2 ni laen kira plak .
kot yer pon sedeh jgn la sumenye na diciterkan .
takkan semut mati pon na citer "agak2 jer"
lau yg pmpuan 2 post status sal sedeh ditinggalkan kekasih , boleh terima lagi .
tp , kalau laki yg wt status cm2 , ayoyoyo .
malu siott beb , jiwang karat tuuu .
dimanakah keegoanmu syg ?
bukankah lelaki dilahirkan dgn sifat ego yang tggi ?
jgnlah sumenye nak diceritakan . =="
tak malu ker kalau kawan2 , sedara mara bace ?
nampak ganas , tp dalam hati ada taman .
bkn atenn nak larang sume 2 , tp utk kebaikan gak .
jgn smpai kwn2 , sedara mara perli ejek kite yerrr .
hihi .

seterusnya , ad sstgh dorg ni suka sgt menunjuk2 .
okeyh , u all know menunjuk2 ?
bg konteks atenn , menunjuk2 like is takbur , riak ,
yelaa , asyik nak tunjuk/letak gmbr dorg jer .
gmbr kitorang cmne plak ?
tahu la awak2 ni cantik , cute , cun n bla-2 .
tp , jgn r nak menunjuk2 yer , tak elok .
ALLAH tak suka lau kita takbur , riak ngn kecantikan kita ,
bile2 mase saje ALLAH boleh tarik sume 2 .
da terbukti dah . nak bukti ? carik sendiri .
p/s: jgn kata atenn dengki plak yerr ?
atenn tak dengki pon .
buat apa dengki dgn muka cantik, baek dengki dgn owg yg ada blog cntik , friendlist ramai =="?
hihi

okeyla , atenn pun tak nak komen panjang2 , nati tak pasal2 ada yg nak pukul atenn plak .
atenn pun just nak meluahkan apa yg atenn rase . 2 jer .
apa yang baek sumenye datang dari allah , yang buruk datang dari atenn sndiri .

p/s: tlg wasiatkan email n password fb kt sape2 yg boleh dipercayai ,
phm2 la yer . :)





♥Thanks for reading :)♥




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction